• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 22 °C

Türkiye Gündemi 6 Şubat 2017

Türkiye Gündemi 6 Şubat 2017
Türkiye genelinde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonlarda 460 kişi gözaltına alındı.

YURT GENELİNDE DEAŞ OPERASYONLARI: 460 GÖZALTI

Türkiye genelinde terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonlarda 460 kişi gözaltına alındı.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

HUBER KÖŞKÜ’NDE ZİRVE

Cumhurbaşkanı ve Başbakan, 5 gün içinde ikinci kez bir araya geldi. Ankara'daki 3 saatlik görüşmenin ardından İstanbul'daki kabul 4 saat sürdü. Görüşmenin önemli başlıklarından birinin referandum süreci olduğu belirtiliyor. 

BAŞBAKAN YILDIRIM: EY KEMAL BEY UYAN ARTIK...

Referandum için de çağrı yapan Başbakan Yıldırım, " Başörtü yasağını 28 Şubat kalıntısı vesayet uygulamalarını kaldırırken, CHP, 'Bu bir rejim sorunudur' dedi. Bu anayasa değişikliğine ne demesini beklersiniz? Ona da rejim sorunu dedi. Ey CHP, ey Kemal Bey; uyan artık. Türkiye rejimini seçti" ifadesini kullandı.

KILIÇDAROĞLU: BU İŞ PARTİ MESELESİ DEĞİL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa Değişiklik Kanunu'na ilişkin açıklamalarda bulunarak, "Demokrasi oylanacak. Olayı A partisi, B partisi meselesi sakın kimse getirmesin. Bu iş parti meselesi değil. Birlikte yaşama meselesi. Vatan, bayrak, demokrasi meselesidir" dedi.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

ASTANA’DA İKİNCİ GÖRÜŞME

Türkiye, Rusya ve İran bugün, Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya gelecek. Görüşmede, Suriye'deki ateşkes süreci ele alınacak.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

ÇOK SAYIDA KURUMA AİT HİSSELER VARLIK FONU'NA DEVREDİLDİ

Bakanlar Kurulunca, Ziraat Bankası, BOTAŞ, TPAO, PTT, Borsa İstanbul, TÜRKSAT sermayelerinde bulunan Hazineye ait hisselerin tamamı, Türk Telekom’un yüzde 6,68 oranındaki Hazineye ait hissesi ile Eti Maden ve Çaykur, Türkiye Varlık Fonuna aktarıldı.

BAKAN ÖZHASEKİ: İSTANBUL'DA 250 BİN KONUT YAPACAĞIZ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, kentsel dönüşümde önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Yeni yasalarla İstanbul'da inşallah yılda 250 bin konut yapacağız" dedi.

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA SON ÇEYREK FİNALİST FENERBAHÇE

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda, Vodafone Arena'daki derbi maçta Beşiktaş'ı 1-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

İSTANBUL BBSK 69-76 FENERBAHÇE

Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftasında İstanbul BBSK ile Cebeci Spor Salonu’nda karşılaşan Fenerbahçe rakibini 76-69 yendi. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.