• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 21 °C

Türkiye Gündemi 19 Aralık 2016

Türkiye Gündemi 19 Aralık 2016
Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında, terör örgütü DEAŞ'a ait, aralarında silah depolarının da bulunduğu 217 hedef etkisiz hale getirildi.

FIRAT KALKANI'NDA ÇOK SAYIDA DEAŞ HEDEFİ VURULDU

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında, terör örgütü DEAŞ'a ait, aralarında silah depolarının da bulunduğu 217 hedef etkisiz hale getirildi.

KATAR İLE ANLAŞMALAR İMZALANDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Katar Emiri Sani'nin huzurunda, iki ülke arasında çeşitli alanlarda mutabakat zaptı, anlaşma, eylem planları ve ortak bildiri imzalandı.

POLİTİKA                                                                                                                                                                                                        

TBMM ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ TEKLİFİ İÇİN MESAİ YAPACAK

Meclisin bu haftaki en önemli gündemi, anayasa değişikliği teklifi olacak. Teklif, TBMM Anayasa Komisyonunda görüşülecek.

"BELLERİNİ KIRDIK FEDAİ EYLEMİNE BAŞLADILAR"

Başbakan Binali Yıldırım, Beşiktaş ve Kayseri'deki terör saldırılarının örgütün "fedai türü eylem" talimatı üzerine yapıldığını söyledi. Yıldırım, bu tür saldırıların örgütün sistematik eylem kabiliyetini kaybettiği için düzenlendiğini belirtti.

KILIÇDAROĞLU: TÜRKİYE PEŞAVER'E DÖNERSE SORUMLUSU KİMDİR?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, terörü sonlandırmanın özel bir çaba gerektirdiğini belirterek, "Türkiye bir Peşaver’e dönerse sorumlusu kimdir? 30 kişinin, 40 kişinin, 103 kişinin hayatını kaybettiği terör olaylarından sonra bir siyasi sorumlu ortaya çıktı mı? Bir kişi ortaya çıkıp ’Bu işin sorumlusu benim’ dedi mi? Demedi. Bu bizim demokrasi eksikliğimizi gösteriyor" dedi.

DÜNYA                                                                                                                                                             ___         _____                   

DOĞU HALEP'TEN TAHLİYELER YENİDEN BAŞLADI

Birleşmiş Milletler yetkilileri, Doğu Halep'ten ambulanslar ve otobüslerle tahliye işleminin yeniden başladığını duyurdu.

EKONOMİ                                                                                                                                                                       ___         ______

27 SİGORTA ŞİRKETİNE 'TRAFİK' CEZASI KESİLDİ

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, zorunlu trafik sigortasında aşırı yüksek prim teklifi başta olmak üzere kural ihlalinde bulunan sigorta şirketlerinin tespit edildiğini belirterek, bu kapsamda Hazine Müsteşarlığının 27 şirkete idari para cezası kestiğini bildirdi. 

"SİZ YETER Kİ PROJENİZİ GETİRİN, PARA BİZDEN"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Cazibe Merkezleri Programı'na ilişkin, "Siz yeter ki projenizi getirin, para bizden. Devlet, teminat da istemiyor, Kredi Garanti Fonu'ndan teminatı da sağlıyoruz." dedi. 

SPOR                                                                                                                                                  ___         ______                

OSMANLISPOR 2-2 GALATASARAY

Spor Toto Süper Lig 15. hafta mücadelesinde Osmanlıspor evinde Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.