• BIST 9894.87
  • Altın 2883.89
  • Dolar 34.1471
  • Euro 38.0345
  • İzmir 29 °C

Türk Telekom Müzik, O Ses Türkiye Tırı ile Ege Üniversitesi ’nde

Türk Telekom Müzik, O Ses Türkiye Tırı ile Ege Üniversitesi ’nde
Türk Telekom Müzik ile yedi şehirde yedi üniversiteyi ziyaret edecek olan O Ses Türkiye tırı, 7 Kasım Pazartesi günü Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü’nde olacak.

Türk Telekom Müzik ile yedi şehirde yedi üniversiteyi ziyaret edecek olan O Ses Türkiye tırı, 7 Kasım Pazartesi günü Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü’nde olacak. Gençler, sanal gerçeklik gözlüğüyle O Ses Türkiye sahne deneyimini yaşayarak şarkılarını söylerken, birbirinden eğlenceli yarışmalarla sürpriz hediyeler kazanacaklar. Müzik keyfini Telekom Müzik Sahne’de yepyeni isimlerin özel konserleriyle doyasıya yaşayacaklar. 

Bu yıl başvuruların sadece Türk Telekom Müzik’ten alındığı, Türkiye’nin en çok izlenen müzik yarışması O Ses Türkiye heyecanı, Türk Telekom Müzik ile kampüslere taşınıyor. Türkiye’nin en sevilen dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik ile üniversite turuna çıkan O Ses Türkiye tırı, 7 Kasım Pazartesi günü Ege Üniversitesi Bornova Kampüsü’nde öğrencilerle buluşacak.

Etkinlik kapsamında öğrenciler, sanal gerçeklik gözlükleriyle performanslarını O Ses Türkiye sahne deneyimini yaşayarak sergilerken yarışmaya başvuruda bulunmuş olacak. Türk Telekom Müzik Karavanında sahne alacak Manuş Baba ile müzik keyfi de doruğa ulaşacak.

Türk Telekom Müzik ve Türkiye’nin en çok izlenen müzik yarışması O Ses Türkiye’nin üniversite etkinlikleri, birbirinden eğlenceli oyunlar, yarışmalar ve sürpriz hediyeler eşliğinde hayat bulacak.  Ayrıca O Ses Türkiye tırında DJ performansları, Tweetwall ile ‘Şarkıyı En Hızlı Sen Tahmin Et’ ve ‘En Hızlı Sen Ara’ yarışmalarının yanı sıra, Türk Telekom Çadırı’nda gerçekleştirilecek Twitter Rodeo ve Refleksoloji oyunları ile üniversiteliler eğlenceli anlar yaşayacak. Etkinlik alanında yer alacak olan dev selfie çubuğu ile de bu özel günü ölümsüzleştirebilecekler.

27 Ekim’de İstanbul Kültür Üniversitesi’nde başlayan tur 24 Kasım’da Bursa Uludağ Üniversitesi’nde son bulacak. 

Üniversite Ziyaret Takvimi
07 Kasım – Ege Üniversitesi, İzmir
09 Kasım – Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın 
15 Kasım – Bilkent Üniversitesi, Ankara
17 Kasım – Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir 
22 Kasım – Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu
24 Kasım – Uludağ Üniversitesi, Bursa

Manuş Baba, Lise yıllarında babasının kendisine aldığı gitarla müziğe ilk adımını atan Manuş Baba;  gitar, şan ve müzik eğitimi için aldığı derslerden sonra 2010 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik bölümünü kazandı. 2015 yılı itibariyle Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü Klasik Gitar Ana Sanat Dalı bölümünde eğitimini devam ettirirken, müziğine ilgiyle yaklaşan Murat Kınay ile tanıştı ve birlikte çalışmaya başladı. Pop, rock ve deneysel diye nitelendirdiği kendi beste ve reprodüksiyon kayıtlarını kişisel web sayfalarında ve sosyal ağlarda paylaşmasıyla adını duyurdu. 2015 yılı itibariyle profesyonel müzik yaşamına albüm çalışmaları ve albüm öncesi konserleriyle çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.