• BIST 9887.75
  • Altın 2883.89
  • Dolar 34.1471
  • Euro 38.0345
  • İzmir 20 °C

Penta Akademi 9 Şube İle Sektöre Hızlı Girdi

Penta Akademi 9 Şube İle Sektöre Hızlı Girdi
KPSS hazırlık eğitimleri vermek amacıyla Ege Bölgesi’nde 9 kurucu şube ile hayata geçirilen PENTA Akademi, yeni eğitim dönemine iddialı hazırlanıyor.

KPSS hazırlık eğitimleri vermek amacıyla Ege Bölgesi’nde 9 kurucu şube ile hayata geçirilen PENTA Akademi, yeni eğitim dönemine iddialı hazırlanıyor. Kurucularının tamamının eğitimci olduğu Penta Akademi, KPSS eğitimi alanında Ege’den çıkan ilk ulusal marka olmayı hedefliyor.

Sadece eğitim, sadece öğrenci, sadece Penta sloganıyla İzmir, Aydın, Manisa, Muğla, Burdur, Salihli, Akhisar, Fethiye ve Söke’de eğitim veren kurumların kurucu üyeliğiyle açılan Penta Akademi 2017 yılında 50 şubeye ulaşmayı hedefliyor. KPSS eğitimi alanında Ege’den çıkan ilk ulusal marka olmayı hedeflediklerini belirten Penta Akademi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Alabalık, “Penta olarak başta eğitim bilimleri olmak üzere her alanda Türkiye’nin en iyi eğitimci kadrolarına sahibiz. Yeni eğitim döneminde bu farkımızı ortaya koyacağımıza ve sektöre yeni bir soluk getireceğimize inanıyorum” dedi. 9 kurucu şube ile yola hızlı çıktıklarının altını çizen Alabalık, “Penta Akademi’nin kurucularının tamamı eğitimcilerden oluşuyor. Bizim için öncelikli olak nitelikli eğitim sunabilmek. Sadece eğitim, sadece öğrenci, sadece Penta mottosunu benimsedik. Bu ilkeler doğultusunda ve öğrenci odaklı büyümemizi sürdüreceğiz. 2017 yılında 50 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Şimdiden Ege Bölgesi dışından şubemiz olmak için başvuran kurumlar var. Bu başvuruları önümüzdeki süreçte değerlendireceğiz” diye konuştu. 

MÜLAKATA DA HAZIRLAYACAK
Kamu personeli seçiminde önümüzdeki süreçte yazılı sınav haricinde mülakat yöneteminin de uygulanacağını hatırlatan Alabalık, Penta olarak memur adaylarını bu yeni döneme en iyi şekilde hazırlayabilmek için kadrolarına insan kaynakları ve kişisel gelişim uzmanları da dahil ettiklerini vurgulayarak, “Öğrencilerimizi sadece yazılı sınava hazırlamıyoruz. Yeni dönemde uygulanacak olan mülakat aşamasında da en iyi sonucu alabilmek için İK ve kişisel gelişim uzmanlarımızla öğrencilerimize destek olacağız” şeklinde konuştu. 

HEDEF KALİTELİ EĞİTİM
Penta’da tek amaçları kaliteli eğitim vermek olan kişilerin içlerindeki cevheri ortaya çıkaracak bir yapı oluşturduklarının altını çizen Alabalık, “KPSS’ye hazırlanan gençlerimize uzman kadromuzla tam destek vereceğiz. Ders saatlerinin dışında soru çözüm ve etüt saatlerinde her öğrencimizle bire bir ilgileneceğiz” ifadelerini kullandı. / EGE BASIN GRUBU

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.