24 Eylül 2024
  • İzmir21°C

MCCORMİCK KÜTAŞ 20. KURULUŞ YILINI KUTLADI

Türkiye’nin sos, baharat karışımları ve turşu üretiminde lider firmalarından McCormick Kütaş Gıda San. A.Ş., Kemalpaşa’da çalışanlarıyla birlikte düzenlediği piknik-parti 20. Kuruluş yılını kutladı.

Mccormick Kütaş 20. Kuruluş Yılını Kutladı

30 Eylül 2016 Cuma 11:10

Türkiye’nin sos, baharat karışımları ve turşu üretiminde lider firmalarından McCormick Kütaş Gıda San. A.Ş., Kemalpaşa’da çalışanlarıyla birlikte düzenlediği piknik-parti 20. Kuruluş yılını kutladı. 

1996 yılında 7 kişilik bir ekiple kurulan ve bugün 160 çalışanıyla dünya dev firmalarına sos, baharat karışımları ve turşu üretimi yapan McCormick Kütaş 20 yılı geride bıraktı. Kurulduğu 1996 yılında tek ülkede tek müşteriye satış yapan McCormick Kütaş, bugün 25 ülkede 30’dan fazla müşteriye hizmet verir duruma geldi. 20 yıldı istikrarlı büyümesini sürdüren ve Ege Bölgesi’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan McCormick Kütaş, yeni yatırım planlarıyla büyümeye devam ediyor. 

20. yıl kutlamasında konuşan McCormick Kütaş Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Gürel, özellikle İş Sağlığı ve İş Güvenliği ile ilgili yapılan yatırımlara dikkat çekerek, “Bugüne kadar sadece makinalara ve binalara yatırım yapmadık. Siz değerli çalışanlarımızın işçi sağlığı ve iş güvenliği de yaptığımız işin en önemli unsuru olmuştur. Bu sebeple, güvenli ve tehlikesiz bir ortamda çalışabilmek için de yatırımlar yaptık, yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. 

Konuşmasında; yalnız ticari büyüme değil, insan, çevre duyarlılığı ve sürdürülebilirlilik konularında da öncü olma yolunda ilerlediklerinin altını çizen Gürel, önümüzdeki dönemde, dünyanın büyük firmalarından biri olan ortaklarıyla sürpriz yeni yatırımlarla ve farklı ürün profilleriyle piyasada olacaklarını ve isimlerinin daha sıkça anılacağını ifade etti. Gürel, konuşmasını çalışanlara, yöneticilere teşekkür ederek bitirdi. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.