23 Eylül 2024
  • İzmir22°C

LIV HOSPITAL, EBEVEYN OKULU’YLA DAHA BİLİNÇİ ANNE BABALAR YETİŞİYOR

Liv Hospital daha bilinçli anne babalar yetiştirmek için başlattığı Ebeveyn Okulu ile ailelere rehber oluyor. Eğitimler hem online olarak hem de belirlenen program çerçevesinde interaktif şekilde Liv Hospital’da gerçekleşiyor.

Lıv Hospıtal, Ebeveyn Okulu’yla Daha Bilinçi Anne Babalar Yetişiyor

09 Ekim 2016 Pazar 09:44

Liv Hospital daha bilinçli anne babalar yetiştirmek için başlattığı Ebeveyn Okulu ile ailelere rehber oluyor. Eğitimler hem online olarak hem de belirlenen program çerçevesinde interaktif şekilde Liv Hospital’da gerçekleşiyor. Ebeveyn Okulu’na gönüllü olarak destek veren Milli basketbolcu Kerem Gönlüm'ün eşi, iki çocuk annesi Elif Gönlüm de projede yer alıyor. 

AİLELERİN KAFASINDAKİ SORULAR CEVAPLANIYOR
Birçok ebeveynin kafasında “Bebeğimi emzirebilecek miyim?”, “Bebeğim nasıl büyüyecek?” “Ateşi çıktığında ne yapmalıyım?” gibi sorular dolaşıyor. Liv Hospital Ebeveyn Okulu ile alanında uzman doktorlar, bebek ve çocuk bakımına yönelik soruya cevap oluyor. Ailelere çocuklarını psikolojik ve fiziksel olarak en doğru şekilde büyütmenin yolları anlatılıyor. 

EĞİTİMLER HEM ONLİNE HEM DE HEKİMLERİMİZLE YAPILIYOR
Ebeveyn Okulu’ndaki eğitimlere anne babalar ister online olarak isterlerse belirlenen program çerçevesinde interaktif şekilde Liv Hospital’da katılabiliyor. Tüm ailelere açık Ebeveyn Okulu www.livebeveynokulu.com üzerinden 7/24 işten ve evden ulaşabiliyor.

ELİF GÖNLÜM: “ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”
Ebeveyn Okulu’na hem gönüllü olarak destek veren hem de projede yer alan Elif Gönlüm projeyle ilgili şöyle konuştu: “Çocukları çok sevdiğim ve değer verdiğim için Liv Ebeveyn Okulu projesinin öncüsü oldum. Hem gönüllüyüm hem de destek veriyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimizin tohumları. Onların sağlığı her şeyden önemli, onların iyi yetişmeleri için bilinçli ebeveynlerin artması, gerekir. Farkındalığı yüksek anne babalarla daha sağlıklı nesiller yetiştirebiliriz. Online olarak verilen eğitimlerde hem iki çocuk annesi olarak tecrübelerimi anlatacağım hem de değerli hekimlerimize anne babaların en çok merak ettiği soruları yönelteceğim. Ailelerin önemli bilgilere sahip olması için Liv Ebeveyn Okulu’na destek veriyorum. Birçok dernek ve sosyal sorumluk projesinde yer alan biri olarak hele hele çocuklar söz konusu olunca Liv Hospital’ın projesine seve seve katıldım. Sosyal medya hesaplarımdan yazan ihtiyaç sahibi hasta çocukları olan ailelerin tedavi ve yardım talepleriyle başlayan sağlık alanındaki yardım arzum Liv Hospital’ın bu anlamlı okul projesiyle hayat buldu. Zaten çocuklar yararına her zaman bir şey yapmak istiyordum. Ebeveyn Okulu’nu desteklememin en önemli amacı birçok insanı bu projeye çekmek ve daha bilinçli ebeveynler olmak için gerekli bilgilere erişimi olmayanlara, imkanı olmayanlara bu olanağı yaratmaktı. Bu da Ebeveyn Okulu oldu. Sosyal sorumluluklarda farklı bilinçte ve farklı çatılarda yer almak beni çok mutlu edecek.”
Eğitim Kadrosu
•    Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Nermin Tansuğ
•    Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Emre Çenesiz
•    Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İsmail Gönen
•    Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Seza Baykan
•    Çocuk Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Şafak Karaçay
•    Klinik Psikolog Ceren Aydın

// EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.