23 Eylül 2024
  • İzmir19°C

KARNE MUTLULUĞU PANEL KIRTASİYE’DE

Panel Kırtasiye, yarıyıl tatiline girerken çocuklarına karne hediyesi olarak ne alacağına karar veremeyen anne ve babalara mükemmel hediye alternatifleri sunuyor.

Karne Mutluluğu Panel Kırtasiye’de

18 Ocak 2017 Çarşamba 15:24

Panel Kırtasiye, yarıyıl tatiline girerken çocuklarına karne hediyesi olarak ne alacağına karar veremeyen anne ve babalara mükemmel hediye alternatifleri sunuyor.

Yarıyıl tatilinde çocuklarını özel bir hediye ile mutlu etmek isteyen anne ve babalar Panel Kırtasiye’nin her yaşa uygun olan hediye seçenekleriyle buluşuyor. Yılın dört mevsimi evde, bahçede veya kapalı alışveriş merkezlerinde çocuğunuz için eğlence kaynağı olacak Mini Micro Scooter Deluxe çocuklarınızın bedensel gelişimine ve sürüş becerisi kazanmasına da yardımcı olacak. Çocuktan yetişkine her yaştan insana ilham veren dünyanın en popüler kutu oyunu Monopoly eğlendirirken unutulmaz anlar yaşatacak. İçinden tam 30 aksesuar çıkan Barbie Deluxe Büst ile kızlar, Barbie’nin saçını istedikleri gibi tasarlayabilecek, makyajını yapıp ojelerini yenileyecek. Çocuklar, Frozen filminden orijinal şarkıyı söyleyen Elsa'ya da hayran olacak. Bebeğin önündeki düğmeye basıldığında ya da sağ kolu kaldırıldığında şarkısını söylüyor. Üstelik şarkıyı söylerken elbisesi de ışıl ışıl parlıyor.

Sylvanian Families Hamburger Restaurant seti, rengi açıktan koyuya doğru giden muhteşem elbiseleri içinde göz kamaştıran Disney Prensesleri, farklı tarzlar oluşturmak için birbiriyle karıştırılıp eşleştirilebilecek kıyafetlerle birlikte tasarlanan Barbie’nin pembe gardropu, sıcak suda renk değiştirip soğuk suda eski renklerine geri dönen Cars karakter arabaları, uzaktan kumandalı heyecan verici arabalar ve daha birçok ürün çocuklarınız için en eğlenceli hediye seçenekleri olacak.

ONLİNE SATIN ALMAKTA MÜMKÜN
Panel Kırtasiye’nin Kozyatağı İnönü Caddesi’ndeki mağazasında yer alan renkli ve çeşitli tasarımdaki ürünlerine www.panelkirtasiye.com adresi üzerinden online olarak satın almak da mümkün. // EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.