23 Eylül 2024
  • İzmir22°C

İZMİRLİ ŞAİR DİDEM MADAK ŞİİRLERLE ANILDI

41 yaşında yakalandığı amansız hastalıktan kaybettiğimiz İzmir’li şair Didem Madak Kültür Kentleri Birliği’nce Kadıköy Dar Cephe Art Galeri’de düzenlenen bir etkinlikle anıldı.

İzmirli Şair Didem Madak Şiirlerle Anıldı

26 Aralık 2016 Pazartesi 11:45

41 yaşında yakalandığı amansız hastalıktan kaybettiğimiz İzmir’li şair Didem Madak Kültür Kentleri Birliği’nce Kadıköy Dar Cephe Art Galeri’de düzenlenen bir etkinlikle anıldı. Galeri sahibi Mustafa Uçan bu sanat evini sanatseverlerin buluşma yeri haline gelmesi için çabaladıklarını dile getirirken “insansız sanat olmaz” dedi. KKB adına Hakkı Gümüştaş tek tek gelen şair dostlarını ve konuklarını tanıştırdı. Gümüştaş özellikle etkinlik için İzmir’den gelen ünü ülke sınırlarını aşmış kuaför Harun Cici  ve Kültür Sanatta Birliktelik Koordinasyon Kurulu Başkanı gazeteci/yazar Prof.Dr.Erkan Sevinç’i bu etkinlikte görmekten çok mutlu olduğunu söyledi.

Şafak Orbay,Yudum Avşar, Gönül Dilek, Fahriye Yağcılar, Zekiye Dolgun, Hakan Yıldırım ,Deniz A.Tüzün’ün de aralarında bulunduğu katılımcılar  hem kendi yapıtlarından, hem de Didem Madak’tan şiirler okudular. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.