23 Eylül 2024
  • İzmir28°C

GÖNÜLLÜYSEN RENK VER STANTI ANKAMALL’DA

ANKAmall, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde TEMA’nın TEGV ve TOG ile birlikte gerçekleştireceği stant çalışmasına ev sahipliği yapacak.

Gönüllüysen Renk Ver Stantı Ankamall’da

03 Aralık 2016 Cumartesi 11:56

ANKAmall, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde TEMA’nın TEGV ve TOG ile birlikte gerçekleştireceği stant çalışmasına ev sahipliği yapacak.
 
Bu yıl 5 Aralik Dünya Gönüllüler Günü’nü TEMA, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile birlikte ortak gerçekleştireceği stant çalışması ile kutluyor. 
 
Bu kapsamda TEMA Vakfı Ankara Temsilciliği tarafından 3 Aralık 2016 Cumartesi günü ANKAmall’da "Gönüllüysen Renk Ver" temalı stant açılacak. Stant çalışması ile gönüllülük kavramını görünür kılmak, bireyleri gönüllü olmaya teşvik etmek, çalışmalar hakkında stant katılımcılarına bilgi vermek ve Birleşmiş Milletler’in Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine ulaşma yolunda, gönüllü çalışmaların önemine dikkat çekmek hedefleniyor.

Stantta yer alacak gönüllülük oyunu kartpostalları ile hem gönüllü olacaklar için bilgilendirme yapılacak hem de keyifli bir oyun oynanacak.
 
Kartpostalların ön yüzünde Ulusal Gönüllülük Komitesi’ne üye kurumlarının logolarının bulunduğu bir sayfa ve stant katılımcılarının gönüllü olmak istediği alanı çizimle, renklerle ve kelimelerle anlatabileceği bir bölüm bulunacak. İletişim bilgilerinin de yer alacağı kartlar özel kutulara atılarak gönüllülüğe ilk adım da atılmış olacak. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.