23 Eylül 2024
  • İzmir23°C

GLOBAL REKABET ZİRVESİ İÇİN EGE’DE GERİ SAYIM BAŞLADI

20 yılı aşkın deneyimi ile ABD, Avrupa, Çin ve Hindistan’daki şirketlere performans danışmanlığı hizmeti sunan CGN Global’in ABD Ticaret Müsteşarlığı’nın katkıları ile İzmir’de düzenleyeceği Global Rekabet Zirvesi için geri sayım başladı.

Global Rekabet Zirvesi İçin Ege’de Geri Sayım Başladı

20 Ekim 2016 Perşembe 12:03

20 yılı aşkın deneyimi ile ABD, Avrupa, Çin ve Hindistan’daki şirketlere performans danışmanlığı hizmeti sunan CGN Global’in ABD Ticaret Müsteşarlığı’nın katkıları ile İzmir’de düzenleyeceği Global Rekabet Zirvesi için geri sayım başladı.

2 Kasım 2016 tarihinde Swissôtel Büyük Efes’de gerçekleştirilecek olan söz konusu zirve ile üst düzey yöneticilerin stratejik verimlilik, sürdürülebilir karlılık ve operasyonel yatırım yönetimi gibi konulardaki deneyimlerini paylaşabilecekleri ortak bir platform oluşturulması hedefleniyor.

Fortune 500 şirketlerinden start-up’lara kadar geniş bir yelpazede, farklı sanayi dallarından işletmelere 1995 yılından bu yana performans danışmanlığı hizmeti sunan Chicago merkezli CGN, ilkini geçen yıl Manisa’da gerçekleştirmiş olduğu Global Rekabet Zirvesi’nin ikinci durağı olarak, Türkiye’nin ihracat performansı en yüksek şehirlerinden İzmir’i seçti. 

2 Kasım 2016 tarihinde ABD Ticaret Müsteşarlığı’nın katkıları ile Swissôtel Büyük Efes’te gerçekleştirilecek olan Global Rekabet Zirvesi II, İzmir’in önde gelen şirketlerinin CEO’larını ve yönetim kurulu başkanlarını ağırlamaya hazırlanıyor. 13:30 – 19:30 saatleri arasında “Dengeleri Değişen Dünyada Rekabeti Yakalamak” teması ile düzenlenecek olan zirvede çok uluslu şirketlerin Türkiye’ye yatırım kriterleri başta olmak üzere stratejik verimlilik, sürdürülebilir karlılık ve operasyonel yatırım yönetimi gibi konular ele alınarak yerli ve yabancı konuk konuşmacıların, panelistlerin ve katılımcıların deneyimlerini paylaşabilecekleri, network oluşturabilecekleri bir platform oluşturulması hedefleniyor.

ABD Ticaret Ataşesi Shari Stout’un ve Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ın açılış konuşmaları ile başlayacak olan organizasyona konuk konuşmacı olarak katılacak isimler arasında Faiveley Transport Endüstri Direktörü Andrea Genta, CMS Jant Sanayi A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Dr. Ünal Koçaman, Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder,  Sürekli Gelişim Danışmanlık ve Eğitim Danışmanı  Yekta Özözer, Mercan Makina CEO’su Ergun Uyar, Turkishtime Genel Yayın Yönetmeni Barış Soydan ile CGN Global Avrupa Başkanı Kayra Kakcıoğlu ve CGN Global Danışmanı Christian Nkana bulunuyor. / EGE BASIN GRUBU

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.