• BIST 9894.87
  • Altın 2883.89
  • Dolar 34.1471
  • Euro 38.0345
  • İzmir 29 °C

İstanbul’dan Ödemiş’e Kurulan Kardeşlik Köprüsü

İstanbul’dan Ödemiş’e Kurulan Kardeşlik Köprüsü
İstanbul Fatih Belediyesi’nden Ödemiş Belediyesi’ne 20 bin metrekare kilitparke taş hibe edildi. İlk etapta gelen 6 bin metrekare kilitparke taş, Ödemiş ilçe merkezi uzak mahallelerinde kullanılmaya başladı.

İstanbul Fatih Belediyesi’nden Ödemiş Belediyesi’ne 20 bin metrekare kilitparke taş hibe edildi. İlk etapta gelen 6 bin metrekare kilitparke taş,  Ödemiş ilçe merkezi uzak mahallelerinde kullanılmaya başladı.
 
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, 600 km uzaktan gelen kilitparke  taş için Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkür etti. Başkan Mahmut Badem yaptığı açıklamada; “ İstanbul’dan Ödemiş’e kurulan kardeşlik köprüsünü görüyoruz. 600 km uzaklıkta bulunan Fatih Belediyesi Ödemişli insanımızın ihtiyacının karşılanması amacıyla 20 bin metrekare kilitparke taş hibe ediyor. Bunun 6 bin metrekaresi geldi ve merkeze uzak mahallelerde kullanılmaya başlandı. Devamı gelmeye devam edecek. Fatih Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Mahmut Badem sözlerine şu şekilde devam etti. Bütünşehir yasasından sonra Ödemiş Belediyesi olarak çektiğimiz sıkıntıyı, yaşadığımız zorlukları herkes biliyor. Vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek amacıyla iletişim kurabildiğimiz her belediyeden destek aldık. Geçtiğimiz yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden kilittaş desteği almıştık. Bu yıl da İstanbul Fatih Belediyesi’nden destek geldi. Meclis’ten onaylanan borçlanma kapsamı da dahil olmak üzere 500 bin metrekare kilitparke taş ve 270 bin metrekare sati kaplama yapılacaktır. Böylece 2017-2018 yılında kentin her köşesinin ihtiyacı büyük bir nebze karşılanmış olacaktır” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.