• BIST 9887.75
  • Altın 2883.89
  • Dolar 34.1471
  • Euro 38.0345
  • İzmir 23 °C

İş Dünyasını Buluşturan Nikah

İş Dünyasını Buluşturan Nikah
ASİAD Başkanı Eda Ersoy, iş dünyasını bir araya getiren törenle, İşletmeci Orhan Veli Tombakoğlu ile hayatını birleştirdi.

ASİAD Başkanı Eda Ersoy, iş dünyasını bir araya getiren törenle, İşletmeci Orhan Veli Tombakoğlu ile hayatını birleştirdi.

Ankara Sanayici İşadamları Derneği (ASİAD) Başkanı Eda Ersoy,  iş dünyasını bir araya getiren törenin ardından İşletmeci ve tüccar Orhan Veli Tombakoğlu ile dünya evine girdi.

Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde düzenlenen nikâh töreninde Ersoy-Tombakoğlu çiftinin nikah şahitliğini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile eşi Mimar ve Şehir Tasarımcısı Direnç Karaaslan, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkan Yardımcısı Mehmet Doğanlar ve Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı Veli Sarıtoprak yaptı.

NİKÂH KOKTEYLİNDE YİNE İŞ KONUŞULDU
İş ve sanat dünyasından 3 yüze yakın davetlinin katıldığı törende yine iş konuşuldu. ASİAD Başkanı olan ve başarılı iş kadını kimliğiyle öne çıkan Eda Ersoy, nikâhın ardından işlere ara vermeyeceklerini yeni dönemde de yoğun bir temponun hazırlıklarına devam edeceklerini belirtti. Çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu önderi ve iş adamlarının bir araya geldiği törende projeler konuşuldu, birlik ve beraberlik içinde daha geniş çaplı çalışmaların zemini hazırlandı.

GÜZEL GELİN GÖZ KAMAŞTIRDI
Tüccar ve İşletmeci Orhan Veli Tombakoğlu ile hayatını birleştiren ASİAD Başkanı Eda Ersoy'un şık ve sade gelinliği davetlilerin beğenisini kazanırken güzel gelin göz kamaştırdı. 

Nikah töreninin ardından, tebrikleri kabul eden çift konuklarla bol bol fotoğraf çektirirken bu unutulmaz anları ölümsüzleştirdi. / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.