• BIST 9899.4
  • Altın 2880.724
  • Dolar 34.0717
  • Euro 38.0378
  • İzmir 22 °C

Emsey Hospital Arsenal'in Sağlık Sponsoru Oldu

Emsey Hospital Arsenal'in Sağlık Sponsoru Oldu
Uluslararası standartlardaki özel sağlık çalışmaları ve donanımlı teknolojik alt yapısıyla hizmet veren Emsey Hospital, Arsenal Soccer School Türkiye ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Uluslararası standartlardaki özel sağlık çalışmaları ve donanımlı teknolojik alt yapısıyla hizmet veren Emsey Hospital, Arsenal Soccer School Türkiye ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Emsey Hospital’dan Arsenal Soccer School Türkiye’ye tam destek

Medya9 İletişim’in katkılarıyla düzenlenen sponsorluk anlaşmasının tanıtımına Emsey Hospital Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Göksel Bahadır, Arsenal Soccer School Kurucu Ortakları Ertem Şener ve Nihat Uğurlu, Teknik Direktör Yılmaz Vural katıldı.

Emsey Hospital Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Göksel Bahadır konuşmasında “Sporun köklü kurumlarından Arsenal Soccer School’a destek vermekten onur duyuyoruz. Mükemmel bir organizasyonun içinde olduğumuz için çok mutluyuz. Spor sağlıklı yaşamın ilk adımı bu nedenle dünya çapında sesimizin daha yüksek çıkabilmesi için spor kulüplerimizi desteklememiz, genç ve başarılı sporcuların yetişmesine destek vermemiz şart. Günümüzde çocuklar vakitlerini evde ders çalışarak veya bilgisayar başında geçiriyorlar. Çocukların sosyal aktivitelerine ve spora önem veren bir kurumla iş birliği içinde olmak bizim için çok önemli. Emsey Hospital olarak çocuklarımızın aktivelerinde yanında olarak oluşan sakatlıklarda tüm imkanlarımızla yardımcı olmak ilk hedefimiz” şeklinde konuşarak sporun ve sağlığın önemine değindi.

Emsey Hospital uzman hekim kadrosu, ileri tıp teknolojisi, tam donanımlı tanı ve tedavi üniteleri ile Arsenal Soccer School Türkiye’ye destek sağlayacak. Emsey Hospital, Arsenal Soccer Schools Türkiye’nin Hasköy ve Ümraniye’deki tesislerinde antrenman boyunca Cumartesi ve Pazar günleri sağlık personelini ve ambulansını akademinin hizmetine sunacak. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.