• BIST 10343.31
  • Altın 2444.548
  • Dolar 32.6439
  • Euro 35.0637
  • İzmir 29 °C

Bergama Tiyatro Festivali’nin tarihleri belli oldu!

Bergama Tiyatro Festivali’nin tarihleri belli oldu!
Bergama Tiyatro Festivali 5. Edisyonu ile 9-11 Ağustos’ta Tiyatroseverlerle Buluşacak

Sürdürülebilir, paylaşan ve dönüşen bir festival olma hayaliyle yola çıkan Bergama Tiyatro Festivali, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Belediyesi’nin paydaşlığında, Bergama Ticaret Odası (BERTO) ve Bergama Kültür Sanat Vakfı (BERKSAV) ile Ne Yerde Ne Gökte Derneği’nin destekleriyle beşinci kez perde açmaya hazırlanıyor.

Bu yıl Fibabanka ve Ateş Çelik sponsorluğunda, BERaBER tarafından 9-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek festival, Bergama’nın tarihi mekanlarında konuklarını ağırlayacak. Festival, antik yapılardan sokaklara uzanan taşların izinde, katılımcılarını yeni hikayelerin peşine düşmeye davet ediyor.

Ulusal ve uluslararası tiyatro performanslarının yanı sıra panel ve atölye çalışmalarıyla da katılımcılara kapsamlı bir deneyim sunan festival, sürdürülebilirlik ve paylaşımcılık ilkeleri doğrultusunda izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Festival programı, her sene olduğu gibi bu yıl da T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bergama Belediyesi, Bergama Ticaret Odası, BERKSAV ve Ne Yerde Ne Gökte Derneği’nin destekleriyle hayata geçiriliyor.

Fibabanka ve Ateş Çelik sponsorluğunda BERaBER tarafından düzenlenen festival, Bergama’nın tarihi ve özgün mekanlarında beşinci kez hayat bulacak. Üç güne yayılan program boyunca hem ücretli hem de ücretsiz etkinlikler sanatseverlere kapılarını açacak.

Bir araya gelmenin, tanışmanın ve yeni hikayeler paylaşmanın önemine dikkat çeken Bergama Tiyatro Festivali, bu yıl da yerelleşme, sektörleşme ve yer değiştirmiş kültürel miras başlıkları altında tartışmalara alan açarak, etkileşimli ve yeni bağlar kurmayı hedefleyen bir platform olmayı sürdürecek.

Festivalin merakla beklenen programı ve bilet detayları çok yakında açıklanacak. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları ve İzmir Büyükşehir ve Bergama Belediyesi paydaşlığında, Bergama Ticaret Odası (BERTO), Bergama Kültür Sanat Vakfı (BERKSAV) ile Ne Yerde Ne Gökte Derneği’nin destekleriyle 9-11 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek 5. Bergama Tiyatro Festivali’nin biletleri ve programına ait diğer detaylar ilerleyen günlerde duyurulacak.

Festival hakkında daha fazla bilgi ve duyurular için bergamatiyatrofestivali.com adresini ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.