• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 22 °C

Aydın’ın Hediye Konsepti: ADÜkkan

Aydın’ın Hediye Konsepti: ADÜkkan
Adnan Menderes Üniversitesi (DÜ) ait özgün ürünlerin satışa sunulduğu ADÜkkan Mağazası, Üniversite Merkez Kampüsünde bulunan Alesta Alışveriş Merkezi’nde Aydın halkının hizmetine sunuldu.

Adnan Menderes Üniversitesi (DÜ) ait özgün ürünlerin satışa sunulduğu ADÜkkan Mağazası, Üniversite Merkez Kampüsünde bulunan Alesta Alışveriş Merkezi’nde Aydın halkının hizmetine sunuldu.

Kurumsal kimlik çalışmaları için de önemli bir adım olan ADÜkkan, Üniversitemiz birimleri tarafından hazırlanmış el emeği ürünlerle, alışveriş merkezinin en ilgi çekici mekanlarından biri oldu.

Aydınlıların Hediyelikleri ADÜkkan’dan

ADÜ ilk mağazası olma özelliğini taşıyan ADÜkkan’da, Karacasu, Söke, Çine ve Aydın Meslek Yüksekokullarında eğitim-öğretim gören öğrencilerimizin ve hocalarımızın ürettiği el emeği göz nuru ürünler satışa sunuluyor. Hediyelik eşya olarak tüm Aydın halkının değerlendirebileceği birçok ürün uygun fiyatlarla sizlerle buluşuyor.

Sadece Size Özel Ürünler

Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan, farklı bir konsepte sahip ADÜkkan’ın çok büyük emekler verilerek açıldığını söyledi ve ürünlerin özgünlüğüne dikkat çekerek, çoğunun kişiye özel ve tek olduğunu ifade etti. Zeytinyağlarının kampüslerimizdeki zeytinlerden elde edildiğini, çanta, cüzdan, anahtarlık vb. ürünlerin has deriden yapıldığını, sehpaların atölyelerimizde tasarlandığını belirten Prof. Dr. Bircan, tekstil ürünlerinin tasarlanırken özellikle öğrencilerin beğenileri gözetilerek tamamen doğal malzemelerden üretildiğini söyledi.

ÖğrencilerE tecrübe kazandırırken, bir yandan Üniversitemiz ürünlerini halkımızla buluşturacak ADÜkkan’da, ürünler 5 TL’den başlayan fiyatlarla alıcısıyla buluşuyor. ADÜkkan’da dönemsel olarak yapılan indirimler, ucuz ama kaliteli ürünlere ulaşma imkanı veriyor.

ADÜkkan Online Alışveriş İmkanı Sunuyor

ADÜkkan’ın internet adresi www.adukkan.net üzerinden online alışveriş yapabilir, ürünler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

ADÜkkan’da satışa sunulan ürünleri sosyal medya üzerinden adukkann instagram hesabından da takip edebilirsiniz. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.