• BIST 9975.61
  • Altın 2830.659
  • Dolar 33.9934
  • Euro 38.0336
  • İzmir 22 °C

ALOSBİ’den Dev Yatırım

ALOSBİ’den Dev Yatırım
Türkiye’nin en büyük 10 sanayi bölgesinden biri olan Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi (ALOSBİ), yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Sanayicilerin taleplerini dikkate alarak 150 yatak kapasiteli Stillo Business Hotel & SPA’nın açılışını gerçekleştiren ALOSBİ, bu yeni yatırımla iş dünyasına önemli bir hizmet sunacak.  

ALOSBİ bünyesinde yer alan otelin açılışına Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Can ve çok sayıda davetli katıldı. Aynı gün, içinde havuz, basketbol&voleybol sahası, halı saha, tenis kortu ve kapalı spor salonunun bulunduğu, Spor Tesisi-Havuz ve Etkinlik Alanı da hizmete açıldı. 

BİZ YAPTIK, SİZ YAŞATIN
ALOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, sanayicilerden gelen taleplerin büyük önem taşıdığını belirterek, “Bir hayalle yola çıktık ve bugün bu hayalimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin taleplerini en iyi şekilde karşılamak için büyük bir mücadele veriyoruz. Otelimiz, sanayicilerimize en iyi hizmeti sunmak için özenle tasarlandı. Ancak burayı yaşatacak olan sizlersiniz” dedi. Tezcan ayrıca, otelin restoran hizmetlerine gelen yoğun talepleri karşılamak için Michelin Yıldızlı İsveçli Şef getirdiklerini de ifade etti. Tesiste yer alan SPA ve spor alanlarının kullanımı konusunda da sanayicilere çağrıda bulunan Tezcan, “Bu tesisler sizin, sizler varsanız bu tesisler yaşar” diyerek katılımcılardan destek istedi.

“GELECEK BİZİM GELECEK BİZİZ”
Tezcan, geleceğe yönelik hedeflerinden de bahsederek şu açıklamayı yaptı: “Bizler, sizler için bugünden projeler geliştiriyor ve gelecekte karşılaşacağımız sorunlara bugünden çözüm bulmaya çalışıyoruz. O gün geldiğinde ‘keşke’ dememek için Türkiye’de örnek olan değil, Dünya’da örnek olmaya çalışan bir sanayi bölgesi olmayı hedefliyoruz. O yüzden gelecek biziz ve gelecek bizim diyoruz. Bu anlamda da Yeşil OSB projelerimizi kararlılıkla hayata geçirmeye devam ediyoruz”

Açılış töreninin ardından davetliler, Havuz Başı tesisinde Cenk Telkıvıran Orkestrası’nın sahne aldığı geceye katılarak keyifli anlar yaşadı. ALOSBİ’nin bu dev yatırımı, bölgedeki sanayicilerin sosyal yaşamına önemli katkılarda bulunacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.